mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:05:06

Новогодишна 85-ка!

Новогодишна 85-ка!

Со новогодишната промотивна кредитна понуда брзо и лесно остварете ги вашите потреби! Аплицирајте за брзиот и едноставен кредит од 85.000 денари во сите филијали на Штедилница ФУЛМ!

Подигнете 85.000 денари кредит, по избор, од целокупната кредитната понуда на Штедилница ФУЛМ на овој линк и освојте вредни подароци.
Новогодишната промоција ќе почне на 13 ноември и ќе трае до 29 декември 2017 година.

За секој исплатен кредит во промотивниот период следува подарок, а за најсреќниот од вас – ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ, подарок од нашите пријатели Туристичката агенција ЈК Травел.

Информирајте се за Новогодишната понуда во сите филијали на Штедилница ФУЛМ
Следете нè на социјалните медиуми
     

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017