mk

en

sq

 

DATA: 25/11/2017

KOHA: 12:05:15

NESE JE I RI

Njeriu është i ri, derisa ai është i gatshëm për sfida të reja.
Inkurajohu dhe realizo dëshirat dhe nevojat e tua me programin e ri të kreditit të Kursimores FULM.
Çdo kredi gjatë periudhës promovuese është një mundësi për dhuratë të papritur - bileta për concert


Nëse jeni të papunë dhe doni të filloni biznesin tuaj, mund të informoheni për këtë mundësi në linkun e mëposhtëm link

Nëqoftëse je STUDENT zgjidh ofertën që më shumë ju përshtatet:

Kredi për studentët / Work & Travel kredi
Student me Student / Oferta të tjera ...

Nëqoftëse je i rij ose ndjehesh i rij, dhe në qoftëse ju doni sfida të reja, atëherë zgjidhe
PROGRAMI I RI KREDISË PËR FILIME TË REJA
Afat gjatë, me këste dhe interes të vogël!

Ju pyesni si? THJESHTË

1) Merrni formularët në filialën tonë, ose shkarkoj ata në këtë link
2) Apliko dhe prit përgjigje të shpejtë për miratimin e kredisë
3)Pagesa në para të gatshme apo llogari bankare!

Për më shumë informata na kontaktoni në këtë link

Bileta për koncert?

VETËM me marrëveshjen e kredisë së Kursimoreve FULM në periudhën nga 20 shkurti deri më 7 prill 2017, ju keni mundësi të fitoni bileta për koncert që do të ndahen në mënyrë të rastësishëm, dhe do të ketë surpriza për të gjithë periudhën.

Pra, na ndiqni në rrjetet sociale, për shkak se ndoshta ju do të shkoni në koncert!

   

ë/FULM Savings House

Kalkulator për kredi

Kalkulator për depozita

Anketa

Derisa jeni të interesuar për punë praktike në Kursimoren FULM, dërgoni CV tuaj në info@fulm.com.mk

KURSIMORJA FULM info@fulm.com.mk

E autorizuar nga 15/11/2017