mk

en

sq

 

DATA: 11/12/2017

KOHA: 05:04:49

Viti I ri 85-te

Viti I ri 85-të

Me ofertën kreditore promotive për vitin e ri, shpejt dhe lehtë realizoni nevojat e juaja!
Aplikoni për kreditin e shpejt dhe të thjesht prej 85 000 denar, në të gjitha filijalet e Kursimores FULM!

Tërhiqni 85.000 denar kredi, në bazë të zgjedhjes, nga oferta kreditore e përgjithëshme në Kursimoren FULM, në këtë link dhe fitoni dhurata të vlefshme.Promovimi me rastin e vitit të ri fillon me 13 Nëntor dhe do zgjat deri me 29 Dhjetor 2017.

Për cdo pagesë të kredisë në periudhën promotive fitoni dhuratë, ndërsa për njeriun më me fat nga ju VAUCER PËR PUSHIME DIMËRORE, dhuratë nga shokët tanë, Agjencioni turistik JK Travel.

Informohuni për të gjithë oferat me rastin e vitit të ri në të gjithë filijalet e Kursimores FULM
Na ndiqni në mediat sociale

     

Kalkulator për kredi

Kalkulator për depozita

Anketa

Derisa jeni të interesuar për punë praktike në Kursimoren FULM, dërgoni CV tuaj në info@fulm.com.mk

KURSIMORJA FULM info@fulm.com.mk

E autorizuar nga 04/12/2017