mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:09:14

За нас | Тимски Активности

 

Согласно развојната политика Штедилница ФУЛМ предвиде воведување на концепт на заедничка одговорност и јавен сервис.

15 Октомври 2006, Метаморфоси, Грција

Штедилница ФУЛМ стои зад вистинските вредности постојано интегрирајќи се во општествениот и културниот живот.
Во тие рамки Штедилница ФУЛМ континуирано реализира дел од концептот преку активно вклучување на сите вработени во средување и разубавување на просторот околу деловните простории на Штедилницата. Активностите опфаќаат чистење на просторот, сеење на трева и фарбање на бетонските жардиниери.

Штедилница ФУЛМ континуирано поддржува и спортски активности на вработените кои вклучуваат: кошарка, куглање, пинг понг...

Во преиодот од 19-22 Мај 2005 година во Охрид, Штедилница ФУЛМ зеде активно учество на спортските игри на вработените од сите финансиски институции во дисциплините куглање и пинг понг.

 


 

 

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017