mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:11:42

За ФУЛМ | Настани | Форум на небанкарски финансиски институции 2003

Штедилница ФУЛМ и Здружението на граѓани ФУЛМ заедно со своите партнери Лигата на кредитни унии од Мичиген и Светскиот совет на кредитни унии (WOCCU), Ве покануваат на

ФОРУМ
НА НЕБАНКАРСКИ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ

(29 октомври 2003, 9.45 -14.30 часот хотелот Холидеј Ин, Скопје)

 

Целта на овој форум е промовирање на нови видови на финансиски институции кои овозможуваат брз, едноставен и квалитетен пристап на финансиски услуги на граѓаните на Македонија.

Говорници

Dick Goldman,

USAID Macedonia

Димко Кокароски,

Министерство за финансии

Панчо Минов,

Градоначалник на Кавадарци

Michael V. Beall,

WOCCU,САД

Richard P. Currie,

SME Fund Macedonia

Проф д-р Јорде Јакимовски,

ФУЛМ Македонија

 

J. Andrew Egan,

MCUL САД

Wiktor Kaminski,

NACSCU Полска

Hank Hubbard,

CACU САД

Robert Singletary,

FSSP Macedonia

Елеонора З.Петровиќ,

ФУЛМ Македонија

 

 

Ве молиме доколку сте во можност да го потврдите своето присаство на телефон 02 3115244 кај Ана Јакимовска.

 

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017