mk

en

sq

 

DATA: 11/12/2017

KOHA: 01:08:56

Per FULM | Program partneri | Dita Internacionale e unioneve kursimore | kreditore

 

Parat e juaja. Zgjedhja juaj.unioni kreditor i juaj

Përse 186 milion njerëz prej mbarë botës zgjedhin unionet kreditore?
Vlera, besimi dhe shërbimet për anëtarët janë pjesë e arsyes për këtë vëndim. Në kombinim me filozofine e unioneve kreditore Anëtarët përpara garës për përfitim nuk është surpërizë për atë se unionet kreditore janë zgjedhja e vërtetë.
Me 15 Tetor, Kursimorja FULM është bashkangjitur me 49.000 unione kreditore prej 96 vendeve dhe 186 milion anetarëve në mbarë botën që së bashku të festojm Ditën Ndërkombëtare të Unioneve Kursim Kredi.
Si një organizatë financiare papërfitim,vazhdimisht tentojmë për përmirësimin e jetës të të gjithë anëtarëve tanë nëpërmjet shërbimeve me kualitet të lartë në procesin e ndërtimit të mirëbesimit me anëtarët
Ju faleminderit që jeni pjesë ë Kursimores FULM, pjesë e familjes së unioneve Kursim kredi dhe e kemi për kënaqesi që tju urojm:

15 Tetorin, Ditën Ndërkombëtare të Unioneve Kursim Kredi dhe

31 Tetori, Dita e kursimeve

Kursimorja FULM: Qendër 02/3115-244; Filijala Murtin 034/330-721; Filijala Pollog 044/351-281; Filijala JSP Aeroport 02/2403-208, sporteli JSP Avtokomandë 02/3109-327; Filijala Tikvesh 043/400-656; Filijala Manastir 047/236-796; sporteli Ohër 070/274-497

F U L M
Anëtarë e Ëorld Council of Credit Unions

UNIONI KREDITOR I IMI, MUA ME TAKON

Kush e pronëson unionin kreditor? Të gjithë ne-anëtarët!!!
Më 16 tetor të gjthë ne anëtarët të Kursimores FULM do të qasemi në 49.000 unione kreditore dhe 177 milion anëtarë nga 96 vende të botës që të festojm ditën Ndërkombëtare të Unionit Kursim Kredi.
Si organizata financiare joprofitabile, ne përkushtohemi për një jetë me të mirë të anëtarëve tanë.
Prandaj, jeni në rjedha dhe informohuni për të risit:

Kredi për të punësuar
Kredi për të papunësuar
Kredi për studentë
Kredi për penzionistë


Për kreditë e reja u ofrojmë dhe provizione më të ulta, shuma më të mëdha të kredisë, kredi me më pak garantues si dhe kredi pa garantues.
Ju falëminderojm që jeni pjesë e Kursimores FULM, pjesë e familjes së madhe të unionit kursim kredi, dhe me mirëseardhje ju urojm:

16 tetorin, Diten Ndërkombëtare të Unionit Kursim Kredi dhe
31 tetorin, Ditën e kursimeve


Kursimorja FULM: Qendër 02/3115-244; Filijala Murtino 034/330-721; Filijala Polog 044/351-281; Filijala JSP Aeroport 02/2403-208, Sportel JSP Autokomanda 02/3109-327; Filijala Tikveshi 043/400-656; Filijala Manastir 047/236-796; Sportel Ohri 070/274-497

UNIONET KREDITORE

''ANTART E MUNDSUAN KT''

Të nëderuar,

Ditën internacionale të unioneve kreditore kursimore e feston historia, tradita dhe fryma së lëvizjes të unioneve kursimore kreditore. Më tepër se 40.000 unione kursimore kreditore janë në 90 shtete, dita internacionale të unioneve kreditore kursimore, sot është rast për ftesë tët hapur për më tepër se 136 milion anëtarë nëpër gjithë boten, bashkarisht ta stimulojnë shpresen dhe mundësinë që unionët kreditore të ofrojnë realizimin e ëndrave tona.

''Ne ekzistojmë për të dëshmuar se unionet kreditore kursimore janë të ndryshëm prej tjerëve. Ju jeni pjesë e jona, duke dëshmuar se anëtarët e unioneve kreditore e mundësuan atë''.

Me knaqësi të madhe Kursimorja FULLM ua uron

20 tetorin 2005
''DITA INTERNACIONALE E UNIONEVE KREDITORE ''
Urime 31 tetorin, dita e kursimit

Të jesh pjesë prej familjes së madhe të unionit kreditorë -kursimorë në botë është nxitje e madhe.
Nderë i madh dhe kënaqësi më shkakton që jeni ju pjesë e jona. Mundësia për posedim dhe udhëheqjen e institucioneve joprofitabile, kooperative dhe mundësia të jesh i ndryshëm prej të tjerëve, është më të vërtetë benefit për ju dhe për ne.

Mbetet në ju privilegja së bashku ti takojmë, krijojmë ëndrr - ojmë.

Kursimorja FULLM Ju uron

21 tetorin 2004,

Diten internacionale të unionëve kreditore- kursimore.

Urime 31 tetorin, Dita e kursimit!

Kursimorja FULLM më 15 tetor të vitit 2003 në restorantin Ekskluziv në Kavadarci organizoi koktel për shkak të kremtimit të ditës internacionale të unioneve kursimoro-kreditore.

Kalkulator për kredi

Kalkulator për depozita

Anketa

Derisa jeni të interesuar për punë praktike në Kursimoren FULM, dërgoni CV tuaj në info@fulm.com.mk

KURSIMORJA FULM info@fulm.com.mk

E autorizuar nga 04/12/2017