mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:07:58

ЗА ФУЛМ | Настани | Детска забава

По повод новогодишните празници, Штедилница ФУЛМ на ден 18.12.2004 година во игротеката Fun house во Скопје организира новогодишна забава за сите дечиња-штедачи во Штедилница ФУЛМ.

На забавата беа поканети децата кои се членови на младинскиот клуб за штедење во Штедилница ФУЛМ и децата од градинките кои имаа најубави цртежи за кои беше распишан конкурс Дечињата уживаа во претставата “Чоколадната куќичка” во изведба на Магдалена Ризова, Александар Микиќ, Драган Нешовски и Светлана Кирова.

По завршувањето на претставата Дедо Мраз им даде новогодишни пакетчиња на сите дечиња присутни на забавата.

 

 

 

 

 

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017