mk

en

sq

 

Датум: 25/11/2017

Време: 12:03:10

WORK & TRAVEL со Штедилница ФУЛМ

WORK & TRAVEL со Штедилница ФУЛМ

Еден од најчестите предизвици со кои се соочуваат студентите и нивните родители е недостигот од финансиски средства за аплицирање за некоја од Work&Travel програмите кои чинат околу 120-150.000 денари, вклучувајќи ги и трошоците за виза, авионска карта, апликација и задолжителен џепарлак.

Штедилница ФУЛМ, повеќе од 16 години е синоним за финансиска поддршка на студентите и нивните родители, во секое време и за сè што им треба: партиципација за упис на факултет, кирија за сместување, нов лап-топ, книги и стручна литература, апсолвентска ескурзија, упис на постдипломски и докторски студии и се разбира комплетна финансиска реализација на програмата Work&Travel.

Повелете во некоја од филијалите на Штедилница ФУЛМ и информирајте се за студентските кредити: Кредит за студенти или WT кредит

Студентските кредити се со:

  • Максимален износ до 350.000 денари
  • Можност за грејс-период од 12 месеци
  • Без трошоци за предвремено затворање
  • Студентот е носител на кредитот
  • Жирант/и (родител, роднина, пријател, комшија)
  • Едноставно и брзо аплицирање и исплата
  • Штедна книшка, поволности

Информирајте се на телефон
Документи за аплицирање

Дознајте повеќе за нас на нашите социјални медиуми

ФУЛМ Штедилница/FULM Savings House

   

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 15/11/2017