mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:08:52

Ако си млад

Почитувани наши пријатели, млади по возраст или во душа!
Неизмерно сме среќни, што НОВАТА КРЕДИТНА ПРОГРАМА наиде на неверојатно голем интерес кај Вас и што дел од Вас ги израдувавме со подарок- карти за концерт.
На ваше барање, а со задоволство ОБЈАВУВАМЕ ДЕКА
КАМПАЊАТА-АКО СИ МЛАД И ЗАБАВАТА ПРОДОЛЖУВААТ!
За некои од Вас, кои ќе подигнат кредит во периодот од 10 Април до 01 Мај 2017 година
Подготвивме подарок НОВИ карти за Нови концерти!
Следете нѐ на социјалните медиуми и подготвувајте се за концерт!

******

Уште една шанса!
За последниот концерт од кампањата Ако си млад, се квалификуваат сите оние кои ќе подигнат кредит заклучно со 10 Мај 2017! ПОБРЗАЈТЕ!


******

Човекот е млад сѐ додека е подготвен за нови предизвици.
Охрабри се и реализирај ги своите желби и потреби со НОВАТА кредитна програма на Штедилница ФУЛМ.
Секој кредит во промотивниот период е можност за подарок изненадување - карти за концерт


Доколку си НЕВРАБОТЕН и сакаш да отпочнеш сопствен бизнис, информирај се за таа можност на следниот линк

Доколку си СТУДЕНТ избери понуда која најмногу ти одговара:

Кредит за студенти / Work&Travel кредит
Студент за студент / Останата понуда...

Доколку си МЛАД или се чувствуваш МЛАД, и ако сакаш НОВИ предизвици, тогаш избери ја
НОВАТА КРЕДИТНА ПРОГРАМА ЗА НОВИ ПОЧЕТОЦИ
со поголем рок, помала рата и камата!

Се прашуваш како? ЕДНОСТАВНО

1) Подигни ги обрасците од нашите филијали или преземи ги на овој линк
2) Поднеси го барањето и очекувај брз одговор за одобрување на кредитот
3) Исплата во готово или на трансакциска сметка!

За повеќе информации, конатктирајте нѐ на овој линк

Карти за концерт?

САМО со договорот за кредит од Штедилница ФУЛМ во периодот од 20 февруари до 7 април 2017 година ,имате можност за карти за концерт кои ќе бидат доделени по случаен избор, а ќе има изненадување за време на целиот период.

Затоа следете нѐ на социјалните медиуми, затоа што можеби токму вие ќе одите на концерт!

ФУЛМ Штедилница/FULM Savings House

   

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017