mk

en

sq

 

Датум: 25/11/2017

Време: 12:11:45

Биди инспирација! Раскажи ја својата приказна...

Никола Гроздановски, Битола

Во животот, секој човек добива шанса да ги оствари своите соништа, но често при тоа се појавуваат одредени моменти кои претставуваат пречка за истото.

Здраво, јас сум Никола Гроздановски од Битола, студент на Факултетот за информатика и компјутерски технологии – ФИКТ во Битола. Мојата желба беше да ја посетам Америка. Пред да се запишам на моите студии слушнав за Work &Travel програмите и во нив ја видов можноста да ја остварам таа желба. По 2 години, се запишав на додипломски студии и почна пријавувањето за овие програми. Желбата беше голема, но како и во многу други случаи финансиските можности не беа соодветни. Тука се појави ФУЛМ Штедилница. За студентските кредити на штедилницата дознав од моите блиски и стапив во контакт со нив. Референтите од Битола беа навистина љубезни и расположени за соработка и по разговорот сфатив дека тоа е тоа што ќе го реши мојот проблем. Истите беа ефикасни и добив навремена и брза исплата на кредитот.

Еден од моите соништа се остварува и тоа секако немаше да се случи доколку не ја имав поддршката од ФУЛМ Штедилница. Оваа Штедилница ја доби мојата доверба како мој сигурен пријател во остварувањето на моите цели и планови и затоа ви ја препорачувам за да се остварат и вашите соништа. Благодарност до референтите кои се секогаш ефикасни, пријатни и расположжени за соработка.

Мојот совет – Не се двоуми, избери ја ФУЛМ Штедилница!

Напомена: Текстот е личен исказ и не подлежи на лекторирање

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 15/11/2017