mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:13:06

Колачиња за Првачиња

Да го направиме 1-ви Септември, уште посреќен и порадосен за првачињата!

Ги покануваме нашите првачиња-штедачиња, во петок во 12 часот, во филијалите на Штедилница ФУЛМ, на дружељубив настан: КОЛАЧИЊА за ПРВАЧИЊА и подарочиња, да им посакаме среќен почеток на училиште! Отворете им штедна книшка на вашите првачиња и придружете ни се :)

Поканата е отворена за сите првачиња, на кои ќе им биде отворена штедна книшка во промотивниот период од 1 до 8 Септември.

Депозитната понуда може да ја погледнете на следниот линк: http://www.fulm.com.mk/default.asp?docID=122&lng=mc

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 04/12/2017