mk

en

sq

 

DATA: 11/12/2017

KOHA: 01:09:29

FRYMEZOHU! Tregoni historine tuaj ...

FRYMEZOHU! Tregoni historinë tuaj ...

Keni menduar ndonjëherë nëse ju jeni idol I dikujt? Nëse rruga që keni kaluar ka qenë mësim për dikënd?

BEHUNI FRYMEZIM!

Ndajeni historinë tuaj dhe frymëzoni njerezit! Ndoshta historia juaj do te jete ajo qe ta merr dikush si shembuj,udherrefyes dhe frymëzim!
Dërgoni historitë dhe përvojat e juaja,vecanërisht ato në të cilat Kursimorja FULM ju ka ndihmuar në sfidat dhe sukseset në jetën tuaj

Për kushtet dhe mënyren e pjesmarrjes,më shumë ne linkun e mëposhtëm

Tashmë e dini,Kursimorja FULM gjithmonë ka ditur te respektoj mundin dhe lojalitetin e Juaj në mënyrën më të bukur...
Na ndiqniPyesniKomunikoni me ne


www.fulm.com.mk

e-mail: info@fulm.com.mk

   

Kalkulator për kredi

Kalkulator për depozita

Anketa

Derisa jeni të interesuar për punë praktike në Kursimoren FULM, dërgoni CV tuaj në info@fulm.com.mk

KURSIMORJA FULM info@fulm.com.mk

E autorizuar nga 04/12/2017