mk

en

sq

 

DATA: 22/08/2017

KOHA: 18:55:48

ORARI I PUNES I QENDRES, FILIJALEVE DHE SHALTEREVE TE KURSIMORES FULM SHKUP

 

Filijala dhe shalteri/ Qyteti

Orari i punes

(e hene  - premte)

Orari i punes

( shtune)

Qendra, Shkupe

08:00 16:00

nuk punohet

Murtin, Strumice

08:00 16:00

nuk punohet

Polog, tve

08:00 16:00

nuk punohet

 JSP (Aerodrom), Shkup

08:00 16:00

nuk punohet

Shalter JSP    (Autokomande), Shkup

08:00 16:00

nuk punohet

Tikveshi, vadar

08:00 16:00

nuk punohet

Manastir, Manastir

08:00 16:00

nuk punohet

Kalkulator për kredi

Kalkulator për depozita

Anketa

Derisa jeni të interesuar për punë praktike në Kursimoren FULM, dërgoni CV tuaj në info@fulm.com.mk

KURSIMORJA FULM info@fulm.com.mk

E autorizuar nga 18/08/2017