mk

en

sq

 

Датум: 11/12/2017

Време: 05:06:38

Соопштенија до јавност

07.12.2017

Известување за неработен ден 08.12.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

20.10.2017

Известување за неработен ден 23.10.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

10.10.2017

Известување за неработен ден 11.10.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

07.09.2017

Известување за неработен ден 08.09.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

26.08.2017

Известување за неработен ден 28.08.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

01.08.2017

Известување за неработен ден 02.08.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

23.06.2017

Известување за неработен ден 26.06.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

01.06.2017

Известување за неработен ден 02.06.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

23.05.2017

Известување за неработен ден 24.05.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

28.04.2017

Известување за неработен ден 01.05.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

13.04.2017

Известување за неработни денови 14.04.2017 и 17.04.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

31.01.2017

Известување за скратен работен ден 01.02.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

18.01.2017

Известување за неработен ден 19.01.2017 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

30.12.2016

Известување за работно време во периодот од 01 до 06.01.2017 година на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

07.12.2016

Известување за неработен ден 08.12.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

22.11.2016

Соопштение за преименувана адреса

21.10.2016

Известување за неработен ден 24.10.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

20.10.2016

Соопштение за медиуми - Интернационален ден на кредини унии 20.10.2016 (ICU day)

10.10.2016

Известување за неработен ден 11.10.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

07.09.2016

Известување за неработен ден 08.09.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

01.08.2016

Известување за неработен ден 02.08.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

04.07.2016

Известување за неработен ден 05.07.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

29.06.2016

ФОРУМ на жени лидери на ФУЛМ Македонија, 25 јуни 2016 година

22.06.2016

Известување за неработен ден 24.06.2016 на Филијала Битола

22.06.2016

Известување за неработен ден 23.06.2016 на Филијала Полог - Тетово

16.06.2016

Известување за неработен ден 17.06.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

23.05.2016

Известување за неработен ден 24.05.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

28.04.2016

Известување за неработни денови 29.04.2016 и 02.05.2016 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

18.01.2016

Известување за неработен ден 19.01.2016 (Вторник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

30.12.2015

Известување за работно време 01-08.01.2016 г. на Штедилница ФУЛМ доо Скопје

10.12.2015

Известување за работен ден 12.12.2015 (Сабота) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

07.12.2015

Известување за неработен ден 08.12.2015 (Вторник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

02.12.2015

Известување за неработен ден 02.12.2015 (Среда) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

30.10.2015

Известување за делумно неработен ден 30.10.2015 (Петок) на Филијала Полог

15.10.2015

Интернационален ден на кредини унии (ICU day)

09.10.2015

Известување за неработен ден 12.10.2015 (Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

01.10.2015

Известување за неработни саботи за период од 01.10.2015г. до 31.03.2016 г. на Штедилница ФУЛМ доо Скопје

07.09.2015

Известување за неработен ден 08.09.2015 (Вторник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

27.08.2015

Известување за неработен ден 28.08.2015 (Петок) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

10.08.2015

Проектот на ФУЛМ Македонија за подобрување на пристапот на жените и младите до финансиски услуги,презентиран од управителот Елеонора Згоњанин Петровиќ, победник на светската конвенција на Кредитни Унии во Денвер, САД

31.07.2015

Известување за неработен ден 03.08.2015 (Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

16.07.2015

Известување за неработен ден 17.07.2015 (Петок) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

28.05.2015

Известување за неработен ден 29.05.2015 (Петок) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

22.05.2015

Известување за неработен ден 25.05.2015 (Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

12.05.2015

Известување за неработни денови 15.05.2015 и 18.05.2015 год (Петок и Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

30.04.2015

Известување за неработен ден 1.05.2015 год на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

21.04.2015

Во Брисел промoвирана Европска парламентарна група заинтересирана за кредитни унии

09.04.2015

Известување за неработни денови 10.04.2015 год (Петок) и 13.04.2015 (Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

27.03.2015

Здружението на кредитни унии во Холандија (VKN), како член на WOCCU, најави за новата супервизија на кредитните унии на Холандија овозможувајќи на кредитните унии да привлечат износ до 10 милиони € во депозити преку поедноставување на правила од …

25.03.2015

Известување за неработни саботи од 01.04.2015 до 30.09.2015 на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

16.01.2015

Известување за неработен ден 19.01.2015 год (Понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

05.01.2015

Известување за неработни денови 06-07.01.2015 год (Вторник и Среда) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

22.12.2014

Известување за неработен ден 26.12.2014 год (Петок) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

12.12.2014

Известување за работна сабота за ден 13.12.2014 год на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

05.12.2014

Известување за неработен ден 08.12.2014 год (понеделник) на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

22.10.2014

Известување за работно време во Штедилница ФУЛМ - 24.10.2014

16.10.2014

Интернационален ден на Кредитните Унии (ICU Day)

06.10.2014

Известување за неработни саботи за период од 01.10.2014г. до 31.03.2015 г. на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

25.09.2014

УСАИД и ФУЛМ прославуваат 15 години микро-кредитирање за македонските граѓани

12.05.2014

Известување за неработен ден во Полог - 13.05.2014 и 16.05.2014

01.05.2014

Известување за работно време во Штедилница ФУЛМ - 02.05.2014

31.03.2014

Известување за работно време во Штедилница ФУЛМ - 01.04 до 30.09.2014

14.03.2014

Известување за неработен ден во Полог - 17 до 20.03.2014

21.02.2014

Известување за неработен ден во Полог - 24 до 26.02.2014

03.02.2014

Известување за неработен ден во Полог - 04 до 06.02.2014

13.12.2013

Известување за неработен ден во Полог - 16 до 27.12.2013

18.11.2013

Известување за неработен ден во Штедилница ФУЛМ - 29.11.2013

12.11.2013

Известување за неработен ден во Полог - 13 до 22.11.2013

01.11.2013

Известување за неработен ден во Полог - 04.11.2013

16.10.2013

Интернационален ден на кредитни унии (ICU Day)

14.10.2013

Известување за неработен ден во Полог - 15 до 25.10.2013

08.10.2013

Известување за работно време за период од 01.10.2013 г. до 31.03.2014 г. на ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ ДОО Скопје

19.09.2013

Известување за неработен ден во Полог - 20 до 26.09.2013

16.09.2013

Известување за работно време во Филијала Полог и Битола за период 17.09-20.09.2013

03.09.2013

Известување за работно време во Филијала Полог и Битола за период 02.09-17.09.2013

06.08.2013

Известување за неработен ден во Штедилница ФУЛМ - 09.08.2013

01.08.2013

Известување за неработен ден во Полог - 05 до 21.08.2013

11.07.2013

Известување за неработен ден во Полог - 10-07 до 24.07.2013

11.06.2013

Известување за неработен ден во Полог - 12-06 до 25.06.2013

21.05.2013

Известување за неработен ден во Полог - 22-05 до 29.05.2013

10.05.2013

Известување за неработен ден во Полог - 13-05 до 17.05.2013

16.04.2013

Известување за неработен ден во Полог - 17-04 до 24.04.2013

04.04.2013

Известување за неработен ден во Полог - 05-08.04.2013

26.03.2013

Известување за неработен ден во Полог - 26.03.2013

07.03.2013

Известување за работни саботи

08.02.2013

Известување за неработен ден во Полог - 11 - 22.02.2013

01.02.2013

Известување за неработен ден во Полог - 04.02.2013

15.01.2013

Известување за неработен ден во Полог - 17-18.01.2013

30.10.2012

Известување за неработен ден во Полог - Ноември и Декември 2012

04.10.2012

Известување за неработен ден на Штедилница ФУЛМ - 12.10.2012

07.09.2012

Известување за неработен ден во Полог - 10.09.2012

05.09.2012

Известување за работни саботи

10.07.2012

Известување за неработен ден во Полог - Јули 2012

04.06.2012

Известување за неработен ден во Полог - 05 и 06.06.2012

15.05.2012

Известување за неработен ден во Полог - 16,17и 18.05.2012

24.04.2012

Известување за неработен ден во Полог - 25.04.2012

05.04.2012

Известување за неработен ден во Полог - 05.04.2012

23.03.2012

Известување за работни саати во Штедилница ФУЛМ за период 01.04.2012 до 30.06.2012

15.03.2012

Известување за неработен ден во Полог - 15.03.2012 до 21.03.2012

24.02.2012

Известување за неработен ден во Полог - 24/02 до 29/02/2012

14.02.2012

Известување за неработен ден во Полог - 15, 16, 17 и 20/02/2012

01.02.2012

Известување за неработен ден во Полог - 02 и 03/02/2012

25.01.2012

Известување за неработен ден во Полог - 26 и 27/01/2012

16.01.2012

Известување за неработен ден во Полог - 17, 18 и 20/01/2012

04.01.2012

Известување за работни саботи

06.12.2011

Известување за неработен ден во Полог - 07 и 09/12/2011

21.11.2011

Известување за неработен ден во Полог - 22/11/2011

21.10.2011

Одбележан интернационалниот ден на штедно кредитните унии

07.10.2011

Известување за работни саботи во Штедилница ФУЛМ до 31/12/2011

21.09.2011

Известување за неработен ден во Штедилница ФУЛМ - 30/09/2011 и 01/10/2011

02.09.2011

Известување за неработен ден во Полог - 05/09/2011

01.09.2011

Известување за неработен ден во Полог - 02/09/2011

26.08.2011

Известување за неработен ден во Полог - 31/08/2011

16.08.2011

Известување за неработен ден во Полог - 18, 19 и 22/08/2011

30.06.2011

Известување за летно работно време - 30/06/2011

15.06.2011

Известување за неработен ден во Полог - 15 и 16/06/2011

31.05.2011

Известување за укинување на шалтер Охрид - 31/05/2011

30.05.2011

Известување за неработен ден во Полог - 30/05/2011

14.05.2011

Известување за неработен ден во Централа - 14/05/2011

28.09.2009

Нови $5 милиони за гаранции за заеми за микро-претпријатија и студенти

15.10.2008

Полско искуство - Македонски перспективи

04.04.2008

Соработка меѓу кредитните унии на Македонија и Полска

18.10.2007

Одбележан интернационалниот ден на штедно кредитните унии

30.07.2007

ФУЛМ Македонија во Калгари, Канада

18.05.2007

10 години ФУЛМ, 10 години успешни штедно кредитни унии

01.12.2006

Забава за малите штедачи

19.10.2006

Одбележан интернационалниот ден на штедно кредитните унии

01.12.2005

Забава за малите штедачи

20.10.2005

Соединетите Амрикански Држави ги поддржуваат кредитните унии во Македонија кои растат со нови 1,000 членови секоја година

23.06.2004

Петгодишнината од успешното работење на Штедилница ФУЛМ

01.01.2004

Прослава по повод ICUDay

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на